Telefoni feavea'i
+8618948254481
Valaau i matou
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
I-meli
gcs@gcsconveyor.com

Fuafuaga ma le filifilia o le taʻavale conveyor maualuga

Filifiliga o conveyorta'avale

Se avefe'auta'avalee faʻaaogaina e lagolago ai le fusipaʻu ma mea i luga o le fusi, faʻaitiitia le teteʻe galue o le fusipaʻu, faʻamautinoa e le sili atu le sag o le fusipaʻu i luga o tulafono faʻapitoa, ma faʻaogaina lelei le fusi o le conveyor i le itu na muai fuafuaina.

Roller e tusa ai ma lona faʻaaogaina e masani ona vaevaeina i le taʻavale vaʻavaʻa, faʻafoʻi foʻi, taʻavale aʻafiaga, ma le faʻaogaina o le uila.O le taʻavale o se tasi lea o vaega autu e aʻafia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le conveyor, faʻamaumauga mo le 30% ~ 40% o le lelei o le conveyor atoa, 25% ~ 30% o le tau o le conveyor atoa, ma o le mea muamua. vaega o le pulega i aso taitasi, puipuiga, ma le suia.O le fuafuaina ma le filifilia o le taʻavale e iai se aafiaga taua i le faʻaogaina masani o le conveyor, galuega mautu, faʻaogaina o le eletise, ma le tau o le conveyor atoa.Aemaise lava i le tulaga o le maualuga o le fusipaʻu saoasaoa, o manaʻoga o le taʻavale ua sili atu ona faʻamalosi.

I le avea ai ma vaega autu o le conveyor, ua sili atu ma sili atu le faʻamalosi o le uila ma le alualu i luma o le saoasaoa o fusi.O mea autu e a'afia ai le fa'agaoioia maualuga o le ta'avale o le tau fa'amama ma le tau o le fa'asagaga.Aʻo galue le taʻavale i le saoasaoa maualuga, o le faʻamaufaʻailogaina o le taʻavale o le a aʻafia i le vevela ma isi mafuaaga.O lo'o fa'ata'atia mai i lenei pepa le fa'atulagaina o le fa'atulagaina o se ta'avale televave.

1. Sfausaga ealing oroller

O le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga o se mea taua e aʻafia ai le ola galue ma le galue malosi o le taʻavale.E lua auala autu mo le faʻamaufaʻailogaina o rollers i luga o le maketi:

(1) Fa'amaufa'ailoga e le pa'i (e pei o le fa'amaufa'ailoga labyrinth).O le galue malosi o lenei ituaiga faʻamaufaʻailoga e laʻititi, ae ona o le i ai o feeseeseaiga i totonu pe a galue i le saoasaoa maualuga, o le a mautinoa lava le mafuaʻaga o le vevela.Faatasi ai ma le suiga o le mamafa o le ea, o mea efuefu e ulu atu i totonu o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le inhalation, ma mafua ai ona galue le ave i se tulaga o feteʻenaʻiga faʻalavelave, ma faʻaleagaina ai le ofuina o le faʻaogaina.

(2) Fa'amaufa'ailoga pa'i.O le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e sili atu nai lo le ituaiga e le paʻi, ae o le galue malosi e tele.I le tulaga o le tele o le vevela ma le mamafa o le eseesega ma le tufatufaina atu, o le faʻafefeteina o le laugutu faʻamaufaʻailoga e le tutusa foi, e mafua ai le le lelei o le faʻamaufaʻailoga.

E le lelei le faʻaopoopoina o le faʻamaufaʻailoga naʻo le faʻaopoopoina o le numera o faʻamaufaʻailoga ma le umi o faʻamaufaʻailoga.O le labyrinth faʻamaufaʻailogaina o le vaʻavaʻa muamua o le ki lea i le feagai ai ma le faʻamaufaʻailogaina faʻafitauli, o le va o faʻafitauli, slime poʻo le vai o le a tafe atu i totonu o le labyrinth i totonu, mafua ai le toilalo o le uila, o sea numera paso e leai se uiga.

O le taʻavale o loʻo faʻatulagaina i lenei pepa e faʻaaogaina le fausaga tuʻufaʻatasia o le faʻamaufaʻailoga labyrinth axial ma le faʻamaufaʻailoga paʻi, ma o ona uiga e faʻapea:

(1) O le numera o faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga labyrinth axial e le afaina i le fua o le radial o le faʻamau ma e mafai ona faʻaopoopoina talafeagai.O le faʻamaufaʻailogaina o le labyrinth axial o loʻo i le itu lava e tasi e pei o le malosi centrifugal o le tafe vai.O le vai na ulu atu i le

faʻamaufaʻailoga pe a taamilo le taʻavale o le a tafe i le pito i luga o le labyrinth i luga o le faʻamaufaʻailoga i lalo o le aafiaga o le malosi centrifugal.Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, o le pito i luga o le mama faʻamaufaʻailoga i totonu e mafai ona mafaufauina e filifili le fausaga arc liʻo.

(2) Faʻaopoopo se mama faʻamaufaʻailoga i le pito pito i fafo o le faʻamaufaʻailoga labyrinth e fai ai se faʻamaufaʻailoga paʻi, lea e le gata e mafai ona taulimaina le "faafitauli manava" o le faʻamaufaʻailoga labyrinth ae o le a le faʻaopopoina foi le loloto o le nofoa faʻapipiʻi pei o isi. fausaga fa'amaufa'ailoga tu'ufa'atasi.Mama faamauga NBR/PA6 mea mama e mama, ma e mafai ona pala, ma o le fe'ese'esea'i e la'ititi nai lo isi palasitika inisinia.

(3) faaopoopo se mama convex i totonu o le mama pa'u (va'ai Ata 1), ma sui le itu o le axial gaoioiga pe a ulu le pefu po o le vai i le va o le mama pa'u totonu.A galue le uila i le saoasaoa maualuga, o le a faia se masini i le va o le mama convex ma le mama pa'u fafo e mautinoa ai le aafiaga faamau.

2. Fa'asologa o uiga ma mea e filifilia

O le radial run-out o le ta'avale e fa'alagolago lava i le sese o le radial o le cylinder, le lelei o le nofoa nofoa, ma le coaxiality o le fa'apotopotoga.O le radial run-out tau o le uila e i ai se faatosinaga tele i le galuega lamolemole a le conveyor, aemaise lava pe a tele tele le tau o le radial run-out i le saoasaoa maualuga, o le belt conveyor o le a oscillate malosi ma aafia ai le galuega masani.

I le taimi nei, o le tele o taʻavale ua suia i paipa uʻamea, e mamafa i le lelei.O le lelei o paipa, ovality, ma le faʻapalepale pito i fafo e le faigofie ona faʻamautinoa, aemaise lava o le i ai o le faʻalavelaveina o le fausaga o le paelo e aʻafia ai le coaxiality, ma e faigofie ona mafua ai le faʻaogaina o taʻavale.O le vibration faavaitaimi o le a tupu ona o le malosi centrifugal i le faagasologa o galuega, lea o le a aafia ai le faagaoioiga lamolemole o le conveyor belt.

3. Filifiliga ta'avale

O le olaga galue o le taʻavale e faʻalagolago lava i le tauaveina ma le faʻamaufaʻailoga.O le tele o tagata paie i luga o le maketi latou te faʻaaogaina paʻu lapopoa.Pe a faʻatusatusa i paʻu masani, o paʻu faʻamalo tetele e iai ni faʻamaʻi tetele ma polo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le lagona i le coaxiality ma faʻaleleia le gafatia e faʻafetaui i mea mai fafo.

Ae ui i lea, o le filifilia o bearings ma le kilia tele o le a matua aʻafia ai le gafatia o le axial o le paie, aemaise lava pe a uma ona faʻateleina le saoasaoa o le fusi, o le gaioiga o le gafatia o le axial o le a mafua ai le tulaga le tutusa o le galue o le conveyor fusi.E oo lava i taimi faigata, e tatau ona taofi le masini mo le debugging ma le toe faʻaleleia mai le amataga.

I totonu o lenei pepa, matou te fuafua e filifili paʻu polo loloto ma le ufiufi o le pefu, lea e le gata ina faʻamautinoa le mama o totonu o le faʻamau, faʻaleleia le gafatia o le axial, faʻaitiitia le faʻaleagaina faifaipea i le faʻatupuina o le axial maualuga. malosi a'afiaga, ae ia fa'amautinoaina fo'i le fa'agaioiina o galuega fa'atino a le fa'alava e fa'alautele ai le ola moni o le fa'agaoioiga.

O lenei pepa na faia ni suʻesuʻega faʻavae i luga o taʻavale televave mai itu o le fausaga, faʻamaufaʻailoga, faʻaogaina, ma tekinolosi o mea fou.E fa'aaogaina e le ta'avale se fa'amaufa'ailoga tu'ufa'atasia e tu'ufa'atasia ai se labyrinth axial ma se labyrinth pa'i ma fa'aogaina se polo fa'alava loloto ma se ufiufi pefu.O le faʻaogaina o mea fou ma le suiga o tekinolosi faʻagasologa e faʻamautinoa ai le teteʻe o le roller's rotating resistance, radial circular jumping, le susu, faʻamaufaʻailoga pefu, ma isi galuega.I lalo o le taʻiala o le atinaʻe o le maualuga, mamao ma le tele o faʻasalalauga, o le Roller structure o loʻo faʻatulagaina i lenei pepa e itiiti le faʻafefeteina, maualalo le pisa, ma le umi o le ola galue, lea e taua tele i le gaosiga o le saoasaoa. avefe'au.

Global Conveyor Supplies Company Limited -RS fa'asologa o ta'avale

A'au:O lo'o fa'ameamea e faia i le maualuga sa'o malulu toso u'amea lapotopoto, lea e le'i fa'asalaina ma fa'afefe.Sa'o chamfering milling masini ma clamping mama grooving masini e faʻaaogaina e faʻagasolo ai le 'au, ina ia mautinoa o le axial displacement o le roller e toetoe lava leai.

 

Tu'u:O lo'o fa'ameamea e faia i le maualuga sa'o malulu toso u'amea lapotopoto, lea e le'i fa'asalaina ma fa'afefe.Roller atigi faʻaaogaina paipa uʻamea faʻapitoa faʻapitoa, tikeri faʻapipiʻi laʻititi, ma laʻititi laʻititi.Fa'aaoga le tipiina o le paipa uamea ma le pu i totonu o le masini, fa'aoga sa'o i pito uma e lua o le paipa u'amea, fa'amautinoa lelei le fa'aogaina o le ta'avale, fa'aitiitia le sese o le masini.

 

tauaveina:O lo'o fa'aaogaina e le ta'avale e fa'aaogaina se fa'apolopolo loloto C3 fa'apitoa.Aʻo leʻi faʻapotopotoina, ua faʻatumuina le uila uila i le gaʻo lithium ma faʻamaufaʻailoga tumau i itu uma e lua, lea e mafai ona maua ai le tausiga o le olaga atoa e aunoa ma se totogi ma faʻaumiumi le ola tautua o le bearings.

 

Fa'amaufa'ailoga fa'atasi:O le vaega fa'amaufa'ailoga ta'avale e faia i mea nylon, ma o le fa'atulagaga o se fa'amaufa'ailoga labyrinth fa'afeso'ota'i.O le faʻamaufaʻailoga i totonu ma fafo e fausia ai se alalaupapa labyrinth maualuga, o le alalaupapa e tumu i le gaʻo lithium umi ina ia maua ai e le taʻavale lelei le susu ma le faʻamaonia o le pefu.Sa'o chamfering milling masini ma clamping mama grooving masini e faʻaaogaina e faʻagasolo ai le 'au, ina ia mautinoa o le axial displacement o le roller e toetoe lava leai.

 

Fale tauave:O le gaosiga o fale faʻapipiʻi e faʻaaogaina ai le tele-laasaga saʻo otometi faʻailoga faʻailoga e faʻamautinoa ai le maualuga maualuga o le faʻamauina ma le faʻamaufaʻailoga.O paipa ta'avale ma fale fa'apipi'i i pito uma e lua 3mm fillet atoa o lo'o fa'apipi'iina e le puipuiga o le kasa carbon dioxide i le taimi lava e tasi ma se masini uelo otometi fana lua e tu'uina atu ai se la'ititi o le 70% fa'aulu ma fa'amautinoa e tumau le malosi o le fa'aoga e tusa lava pe i lalo o le mamafa o uta ma le saoasaoa maualuga.

 

1. RS fa'asologa fa'asologa e a'afia ile GCS maualugata'avale fe'avea'i.

2. O le toe foʻi / ave / taʻavale taʻavale o loʻo i ai se fausaga maualuga-saʻo e aofia ai e oʻo atu i le iva vaega faʻamaufaʻailoga, faʻamautinoaina lelei le vai ma le pefu.Faatasi ai ma faʻamaufaʻailoga paʻu poʻo uamea, faʻamaufaʻailoga labyrinth tele-groove.

3. O loʻo faʻapipiʻiina atoa le fale faʻapipiʻi ma le paipa taʻavale e faʻamautinoa ai le fesoʻotaʻiga lelei i le taʻavale atoa.O le ga'o ose lubricant tumau.

4. E tusa ai ma manaʻoga a le tagata faʻatau, e mafai ona valiina le pito i luga o le taʻavale i soʻo se lanu.

5. Mea: E masani lava Q235 carbon steel (faʻapitoa i le faʻauluina o le uila), A3 malulu ata tusi (e mafai ona maualuga le saʻo e tusa ai ma manaoga eseese o tagata faatau).

6. O taʻavale taʻitasi o le a alu i suʻesuʻega faʻamalosi ma suʻega e faʻamautinoa ai o vaega taʻitasi o taʻavale e maualuga moni lava.

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou ina ia maua ni ta'avale conveyor.

Matou te faʻapitoa, faʻatasi ai ma tekinolosi sili ona lelei ma auaunaga.Matou te iloa le auala e faʻagaioi ai le matou conveyor roll lau pisinisi!E le gata i lea, siakiwww.gcscoveyor.com imeligcs@gcsconveyoer.com

 

 

Manuia mataupu


Taimi meli: Tes-24-2021